NightWatch als sponsor erbij

We zijn natuurlijk altijd zeer blij als we met een mooi bedrijf praten die onze passie deelt en een van onze sponsoren wilt zijn. Het management van NightWatch is vanaf 20 juni 2018 overeengekomen dat zij ons gaan sponsoren. Met hun hulp kunnen we diverse nieuwe promotie materialen bestellen. Tevens zullen zij ons supporten in ons jaarlijkse evenement, waarbij we diverse grootmeesters in de Realistische Martial Arts bij elkaar brengen om een geweldige en betaalbare workshop neer te zetten.  Wij bedanken uiteraard het hele bestuur van NightWatch en kijken uit naar een leuke samenwerking.

NightWatch

Nightwatch is een natuurlijke en organische dorstlessende energiedrank die je kracht en focus geeft.

We kruiden een NightWatch met extracten van biologisch geteeld fruit en bloemen. Het belangrijkste ingrediënt van Nightwatch is Guayusa, een super kruid uit de Amazone. Na de oogst maken we van de Guayusa een speciaal extract, waarbij de prachtige eigenschappen van het blad zoveel mogelijk behouden blijven. Alles wordt in eigen huis gebotteld, gebruik makend van de nieuwste technieken zodat we altijd de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Van teelt tot winkel, we houden alles zelf in de gaten.

Guayusa zit boordevol cafeïne, polyfenolen en 15 essentiële aminozuren, die zorgen voor ‘eerlijke’ en schone energie. Uit onderzoek is gebleken dat Guayusa niet alleen vol zit met energierijke xanthines (cafeïne, theofylline en theobromine), maar ook vitaminen en mineralen bevat en twee keer zoveel antioxidanten als groene thee. Guayusa heeft geen tannine, dus de smaak is van nature zacht en mild.

Guayusa drinken betekent het krijgen van de energie die je nodig hebt op dat moment zonder de energie pieken en dalen die je krijgt uit koffie en andere energiedranken. Nightwatch bevat alleen organische, gezonde energie, rechtstreeks van de plant.

Voor meer informatie bekijk gerust eens hun website: www.drinknightwatch.com

recente berichten

Vertragen!

vertraag Onthaasten voor innerlijke rust: Neem de tijd om te tertragen In onze moderne samenleving worden we voortdurend blootgesteld aan externe factoren die ons aansporen

Lees verder >>