Het béste shirt ooit

Inderdaad, het beste t-shirt dat we ooit hebben gehad. Na meer dan 28 jaar lesgeven heb ik de nodige t-shirts voorbij zien komen. Van promo t-shirts tot trainingsshirts. Vele soorten druktechnieken hebben we zien komen en zien gaan.

Uiteraard ben ik met elk nieuw t-shirt wat er destijds kwam erg blij geweest. Elke keer zochten we weer wat grenzen met namen, logo’s en kleuren. Logo groot, klein. tekst of spreuk. Noem het maar op, …van zeefdruk, borduren tot vandaag de dag ‘sublimeren’. 

Ons beste t-shirt ooit.

Niet alleen vanwege, het model, de stof of de kwaliteit. Het sublimeren is prachtig. Het ligt er niet meer op. De print zit in de stof. Uiteraard fantastisch. Tevens zijn we super blij dat onze sponsor NightWatch Drink alle kosten voor haar rekening heeft genomen. Geen goedkoop shirtje en dan ook nog laten sublimeren. We zijn hen dankbaar. Vanwege het feit dat zij de shirts sponsoren, kunnen wij de t-shirts goedkoper aanbieden en dit ‘verdiende’ geld weer in nieuwe t-shirts stoppen.

Gewoon zoals het is.

Wat ik als instructeur en hoofdtrainer van Jeet Kune Do Combat Nederland nou daadwerkelijk gaaf vind van deze t-shirts is dat we JKD promoten en niet onze eigen sportvereniging. Op alle t-shirts van de afgelopen 28 jaren stond altijd wel de naam van onze eigen vereniging: Dutch Jeet Kune Do of Jeet Kune Do Combat Nederland. Echter nu hebben we op het shirt alleen maar de tekst JEET KUNE DO laten zetten. Het echte JKD logo van Bruce Lee op de ene schouder en het logo van de sponsor op de andere schouder. Elke JKD beoefenaar wereldwijd zou dus met dit shirt kunnen lopen zonder een vereniging aan te hangen. Mooi toch.

recente berichten

Vertragen!

vertraag Onthaasten voor innerlijke rust: Neem de tijd om te tertragen In onze moderne samenleving worden we voortdurend blootgesteld aan externe factoren die ons aansporen

Lees verder >>