Bochum (DE) – Tweedaagse workshop van Sifu Gary Dill

Afgelopen 7 en 8 oktober 2017 was Sifu Gary Dill in Duitsland (Bochum) om daar een tweedaagse workshop te geven. Sifu Gary Dill en Master Jill Hernandez hebben daar het originele Jeet Kune Do laten zien, zoals Bruce Leen en James Yimm Lee onderrichte in Oakland. Dit was in de begin jaren zeventig.

Op zaterdag waren er vier uren lang te trainen. Vrijdag overtrof deze tijd met gemak en heeft Sifu Gary Dill ons vijf en een half uur lang in de Dojo van FightCamp Bochum laten zweten. De inmiddels 71 jarige Sifu Gary Dill heeft veel technische kennis uit deze periode en wilde dat met heel veel plezier met ons delen. Naast het uitdelen van de certificaten van deelname, was er ook nog een bijzondere gebeurtenis. Sifu Gary Dill, hoofd van de Jeet Kune Do Association riep een aantal instructeurs van hem naar voren. Deze werden benoemd dat Board Members van de European Division. Andrea Capizzi, Mustafa Münster Balkan, Brian Daily & Robin Vader kregen deze status van Sifu Gary Dill. De komende weken wordt er gesproken om hier de juiste invulling voor de Europese leerling aan te geven.

recente berichten

OSU

OSU! Het is aanstekelijk. Daar sta je dan in de martial arts school van je keuze. Je hebt eindelijk de moed bij elkaar gehaald om

Lees verder >>