WORKSHOPS

Wie rustig blijft in crisissituaties, het overzicht bewaart wanneer niemand meer helder kan denken, en moed toont wanneer dit het hardst nodig is, is een echte leider. Maar hoe activeer je die eigenschappen, die nodig zijn om anderen naar hun ongekende mogelijkheden te leiden? En welke eigenschappen zijn dat dan eigenlijk?

Wil je effectief en efficiënt zijn en blijven? Oneindig zelfvertrouwen hebben? Elke dag in alle rust het overzicht hebben?

Moderne Samoerai

Of het nu tijdens het werk is of ergens anders, wij als mensen zijn constant op zoek naar balans en zijn we heerlijk in gevecht met onszelf. De moderne samoerai is de hedendaagse krijger die veel overeenkomsten heeft met de oude wijze krijger uit het Feodale Japan.
We zijn bezig met loyaliteit, integriteit, eer, moed, persoonlijke ontwikkeling, geduld, vastberadenheid, beleefdheid, wijsheid, inzichten, tact en waardigheid. En als we nog wat tijd over hebben dan zoeken we naar spiritualiteit en de juiste gevoelens achter onze woorden en andersom. Dit alles balancerend tussen werk en privé.

Tijdens de workshops krijg je inzichten over zelfverdediging op straat. Wat daar allemaal bij komt kijken en welke positieve effecten deze workshops op je eigen leven zullen hebben en daardoor ook het leven van de mensen om je heen. We gaan je niet domweg leren hoe je iemand zo snel mogelijk kan uitschakelen. We leren je om evenredige druk te geven. We leren je in te zien wat de signalen om te voorkomen dat situaties escaleren. Dit alles door middel van Jeet Kune Do.

Voor wie?

Voor iedereen die zich open wilt stellen om zelfverdediging inzichten te ontvangen. Meer dan 28+ jaar ervaring in het les geven. Ik deel graag mijn inzichten met jou. Of je nu voor het eerst komt, regelmatig andere trainingen hebt gehad, instructeur bent of een andere beweegreden. Je bent van harte welkom. Wel is persoonlijk contact vooraf met mij via email en/of wenselijk.

Workshop informatie?

M.b.t de locatie en de prijs van de workshop, dat is per workshop verschillend. Er zijn namelijk een aantal variabelen. Namelijk de duur van de workshop, de locatie van de workshop en het type workshop. Er zijn workshops bij die meer ingaan op een bepaalde richting van zelfverdediging. o.a. de Basic Block & Counters of de 5 Ways of Attack. Meld je gerust aan, pas na het doorspeken van de datum, lengte van de workshop, type en locatie, bepalen we de prijs.

Bij je thuis?

Ja gewoon bij jou in huis. Ik geef de afgelopen jaren veel workshops bij de mensen thuis. Niet alleen privélessen, maar ook groepslessen. Zo zijn er veel dames die geen tupperware-party geven, maar een ‘selfdefense workshop’. Zoek je beste 8 vriendinnen of vrienden bij elkaar. Stoelen en banken even op zij en laat je in anderhalf uur leiden door de wereld van zelfverdediging op straat. Huiselijk geweld wordt bespreekbaar. We leren je direct toepasbare technieken om jezelf te leren verdedigen. Bel of mail gerust voor je vragen of een afspraak te maken.