Afslank pillen bestaan niet!

Pillen om kilo’s en kilo’s af te vallen bestaan niet. Punt. Was het maar waar, dan kocht ik er een paar en nam er voor de komende jaren nog een paar op voorraad. Als er daadwerkelijk pillen waren, dan zou toch iedereen slank, ripped en met een six-pack door het leven gaan.

Je hoeft dus écht niet even snel een potje Tribulus online te bestellen voor €14,95 en dan te denken dat je libido ineens op hol slaat. Je hoeft ook geen fatburner te kopen om vervolgens een pilletje te nemen, achterover op de bank te zitten en denken dat je vet verbrand. Sorry dat ik je bubble even kapot prik, maar zo gaat het natuurlijk niet.

Fatburners geven je een dosis cafeïne, met groene coffee extract en noem maar op. Je hebt dan wellicht wat meer energie om meer te bewegen. Dus koop niet zo maar ‘spulletjes’ online of in een winkel. Laat je eens voorlichten door een specialist. Niet de plaatselijke bodybuilder die je toch tegen het lijf loopt in de gym. Neem gerust contact op met grote Nederlandse webshops online en vraag hen om advies. Bel een personal trainer en maak eens een afspraak. Al is het alleen maar om een keer te weten welk type lichaam jij hebt, wat doen de supplementen met je lijf en wat past nou het beste bij jou? Dan weet je wat termen zijn zoals: glucosamine, whey eiwit, isolaat, DMI, testosteron, CLA, Omega, Creatine, N.O., Aminozuren en noem maar op. Weet wat je eet.

Er zijn namelijk mooie supplementen die je herstel ondersteunen, je testosteron verhogen en je energie doen toenemen. Je kunt niet zo maar zelf dingen gaan kopen en gaan slikken. Ik zelf gebruik een whey eiwit overdag om 10:00 uur en 16:00 uur.  Ik heb wat supplementen zoals DMI, Vitamine D, Magnesium en Calcium. Na het trainen neem ik 2 aminozuren tabletten. Wat voor jou goed is weet ik niet. Laat je daarom adviseren. Wellicht heb jij wel een ‘weight gainer’ nodig omdat je te kort aan koolhydraten hebt.  Geen whey vanwege een intolerantie voor melk? Word je wellicht te hyper van een pre-workout.  Dus ….   weet wat je eet. Zoek een prof.

recente berichten

Vertragen!

vertraag Onthaasten voor innerlijke rust: Neem de tijd om te tertragen In onze moderne samenleving worden we voortdurend blootgesteld aan externe factoren die ons aansporen

Lees verder >>