Ring Sports. De beste

Ik stond de afgelopen jaren al zo’n 6 keer in het beste vechtsportblad van Nederland – Ring Sports Magazine. Ik ben altijd zeer zorgvuldig omgegaan met de band die ik heb met de mooie mensen die elke keer met passie dit blad maken. Niet me elk wissewasje met een foto in dit blad willen staan, maar alleen als er daadwerkelijk iets te melden was. 
Familie ’t Hart weten alles wat er speelt binnen de vechtsportindustrie. Ze zijn daarom altijd mij en vele anderen net een stap voor. Voor ik het weet belt ze even op om te checken of ze het goed heeft gehoord. Af en toe een whatsapp hoe het gaat. Ring Sports is het enige blad dat voor de vechtsporter er is omdat geen enkel ander blad deze kwaliteit kan garanderen. Souwer, Hoost, Kops, Kasteel en noem maar een aantal grootheden op, ze schrijven allemaal de nodige columns voor het blad. We zijn altijd op de hoogte van onze toppers.

De komende issues heb ik het genoegen om in dit vakblad te staan. Niet alleen vanwege de gratis workshops voor vrouwen die binnenkort van start gaan in Groningen, maar ook vanwege mijn 25 jarig jubileum. Ben je vechtsporter, zit je in de zelfverdediging, realistische selfdefense, budo of wat dan ook… elke keer valt ie op de mat nog voordat de issue in de winkel ligt.

www.ringsports.nl

recente berichten

Vertragen!

vertraag Onthaasten voor innerlijke rust: Neem de tijd om te tertragen In onze moderne samenleving worden we voortdurend blootgesteld aan externe factoren die ons aansporen

Lees verder >>