Hoofdsponsor Booster Fight Gear

Ja hoor, het is rond. Hoofdsponsor  is BOOSTER FIGHT GEAR. Te gek! Als de toppers van de UFC met Booster trainen, dan willen wij dat natuurlijk ook. Top nieuws dus! Booster was vijf jaar geleden ook degene die direct JA zei tegen de sponsoring van 25 paar MMA handschoenen ivm de gratis workshops voor dames. Nu vijf jaar later is Booster Fight Gear opnieuw sponsor.

Hoofdsponsor is Booster Fight Gear. Wereldwijd dé leverancier op gebied van vechtsport artikelen. Booster BVBA is opgericht in 1994 door Dhr. Yves Vyvey. Als Europese verdeler voor de Thaise topmerken ‘Twins’ & ‘King’ is Booster BVBA de marktleider in Europa op het gebied van materiaal voor thaiboks. Door de jaren heen zijn hun huismerken ‘Booster Fight Gear’ & ‘Queen’ ook uitgegroeid tot topmerken met verdeling over heel de wereld. UFC toppers trainen met Booster materiaal.

Een diepe buiging en dankbaar. Dank je wel Booster!

booster4a

recente berichten

Jubileum IFM te Haarlem

Intercepting Fighting Method (IFM) van Ben Tieleman heeft onlangs haar 15-jarig jubileum gevierd. Tijdens dit jubileum hebben George Sirag & James ter Beek van The

Lees verder >>