PRIVÉLES OP MAAT

Privélessen is niet iets waar de laatste jaren meer en meer vraag naar is. Mijn eerste privéles gaf ik in 1990. Echter zie ik wel steeds meer de verschillende beweegredenen. Dus maak ik de training op maat. Elk individu weer een andere insteek.

Op maat gemaakte trainingen die geënt zijn op oosterse filosofie en krijgskunst, maar ook op lekker in je vel zitten en omgaan met stress. Het is een actieve vorm van jezelf in het leven zien staan.

De privélessen zijn op maat gemaakt, dus daar is nu niet direct een prijskaartje aan te hangen. Onderling overleg, samen doelen bepalen, kijken of er een klik is en daarna met een supergevoel en vertrouwen starten met de trainingen. Het is niet een kwestie van winnen. Het is geen sport, want er zijn geen regels. Het is je eigen weg zoeken en zijn! Deze training zijn gewoon bij jou thuis indien gewenst. 

Zo kom ik geregeld bij de BNrs of ondernemers thuis. Of kom naar onze eigen privé dojo in Groningen (Metaallaan 255).

Bekende Nederlanders,  ondernemers en particulieren volgen mijn privélessen. Van duizenden mensen toespreken in het Heineken Holland House tot het nemen van beslissingen die nogal wat gevolgen kunnen hebben, dat vereist wel wat zelfvertrouwen. Jezelf daadwerkelijk kennen maakt het een stuk comfortabeler.

Wil je meer weten over deze manier van trainen? Neem dan contact via Whatsapp op of bekijk de contact pagina.