2023 - Prijzen voor YiDo leerlingen

Vanaf 1 januari 2023 gelden onderstaande prijzen.
Privéles is niet voor iedereen weggelegd. Er zijn diverse aspecten die afgewogen dienen te worden.  De prijs, het doel en de inzet. De prijs is afhankelijk van lidmaatschap. Mocht je lid zijn van Stichting Jun Fan Jeet Kune Do Nederland, dan betaal je een ander tarief dan wanneer je geen lid bent.

Lidmaatschap SJFJKDN is €25,00 per jaar. 
Ik geef diverse ondernemers en BNrs les die geen lid zijn en onregelmatig een privéles ondergaan. De prijzen voor deze doelgroep ligt volledig anders en vele malen hoger dan de gebruikelijk prijs die een YiDo leerling betaald. 

1-op-1 training

Privéles is een 1-op-1 training. Van te voren wordt bepaalt wat je wilt bereiken met de les. Welk aspect wil je behandelen en wat moet tijdens de les naar voren komen. Dit kan fine-tunen zijn van je bi-jong, voetenwerk, stoten, trappen en andere technische aspecten van JKD. Het kan ook zijn dat je zelfverzekerder wilt worden, meer rust wil ervaren, jezelf oprecht en eerlijk wil uiten, combat schematic oppakken, 5 ways of attack doornemen, basic block & counters, pressie en noem maar op.  Kosten van een 1-op-1 les is €55,00. Er zit geen BTW op deze lessen.  De les duur minimaal een uur en maximaal 75 minuten.  Het is ook mogelijk om in overleg de training bij jouw thuis te doen. Dit is wel afhankelijk van een aantal factoren. Bespreek deze gerust met mij. 

2-op-1 training

Deze vorm van privé-les is voor sommige beter. Je traint dan samen met één iemand. Dat kan iemand zijn waar je naast deze trainingen ook op andere momenten mee traint. Samen groeien en samen trainen is goed om te doen.  De aandacht wordt verdeeld en nemen we gezamenlijk diverse technische aspecten door. Uiteraard worden ook hier je doelen besproken en wordt daar aangewerkt. 
Kosten van een 2-op-1 les is €35,00. Er zit geen BTW op deze lessen.  De les duur minimaal een uur en maximaal 75 minuten. 

Workshops / Masterclasses

Workshops en Masterclasses zijn maandelijkse trainingen. We nemen dan één of twee aspecten door in detail en daar wordt dan ook op getraind.  Het tempo ligt hoog en wordt er maximale focus en inzet van jullie verwacht. 

Kosten van de workshop / masterclass is €25,00. Er zit geen BTW op dit type les.  De les duur altijd twee uur. 

Ervaring

De lessen zijn niet goedkoop, daar ben ik mij van bewust. Echter is het de moeite waard om les te krijgen van iemand die meer dan drie decennia de Martial Arts beoefend.  Je krijgt dus ervaring tijdens de lessen, workshops of masterclasses die je ondergaat. 

Weerbaarheidsparty

Het klinkt een beetje raar en het klinkt commercieel, maar dat is het niet. Heb je wel eens een tupperware-party gehad? Of een Whiskey-party? Of een schilder-party?  Leuk met een groepje gelijkgestemden iets georganiseerd doen en daarna met z’n allen een borrel of een kop thee.  Ik verzorg de weerbaarheid, de gastvrouw/gastheer zorgt voor de afterparty. 

Hoe gaaf is het niet om met een leuke groep dames of een groep heren of een groep collega’s bij elkaar te hebben en een dik uur samen een weerbaarheidstraining te ervaren.  Daarna lekker napraten en wat drinken met wat borrelhapjes.  Dit kan thuis bij iemand of in de dojo te Vinkhuizen. 
Kosten van dit type les is €30,00 p.p. Er zit geen BTW op deze lessen. 
Minimaal aantal personen is 6. Benader mij voor de mogelijkheden en dit eens door te spreken. 

GEEN SJFJKDN lid?

Ben je geen lid van Stichting Jun Fan Jeet Kune Do Nederland? Hou dan rekening met onderstaande tarieven: 

  • Privéles – €65,00
  • 2-op-1 les – €45,00
  • Workshops: – €35,00