SAMENwerken

Oké, ik schrijf dit ‘from the heart’. Dus geen spellcheck of edit of nog een keer nalezen, nee..  gewoon zitten en typen wat ik graag je wil vertellen. Wellicht dat je na deze tekst zo enorm geïnspireerd bent dat dit zn weerga niet kent. Aan de andere kant, want ik kan niet in jouw hoofd kijken, zul je een vervormd voorhoofd trekken en misschien niet alles begrijpen. Als dit laatste straks het geval is, ha ha ‘jammer dan’. 

Tot nu toe een waanzinnig leven met dalen en enorme pieken en soms beide tegelijk. Ik heb de hele wereld gezien voor mijn werk. Tevens in Japan geweest voor mijn hobby. Amerika gezien voor mijn passie.  Diverse mooie relaties gehad met even mooie dames. Ik kan met een gerust hart zeggen dat alles vergankelijk is. Vanaf mijn zesde in de martial arts, 28 jaar Jeet Kune Do beoefenen, sinds 1990 instructeur en geef ik tot op de dag van vandaag les. Gelukkig heb ik de term Kaizen altijd ten harte genomen en probeer ik elke dag te groeien en het nog beter te doen. De drijfveer is niet macht, ego of geld. Door mijn ervaringen kan ik zeggen dat mijn drijfveer is ‘er toe doen’. De term zegt het al, namelijk DOEN.

Daar waar veel mensen ideeën hebben en plannen maken vergeten ze vaak, heel vaak, dat er ook nog iets moet worden gedaan. Als je zo veel energie krijgt van je plan, idee of droom, dan is het ‘doen’ ook geen werk meer, maar iets wat er gewoon is en lijkt het vanzelf te gaan. De uitdaging is te vertrouwen en je koers te houden. Natuurlijk heb ik de afgelopen jaren wel eens wat afgeweken, maar ik kom altijd wel weer terug in de juiste richting. Ik heb een mooi netwerk opgebouwd en om mij heen prachtige mensen waar ik contact mee heb. Er zijn er echter maar een paar waar ik mee samen wil werken om iets goeds neer te zetten en er dus ‘toe doen’. Als je bij mij thuis binnen komt staat er gelijk een spreuk:

alone we can do so little, together we can do so much”

Als je goed over de spreuk nadenkt, dan komt het woord SAMENwerken ook veel beter tot zijn recht. Het gaat niet altijd goed als er iemand is die een andere beweegreden heeft om samen te werken. Vaak gaat het fout als er geld, macht, aanzien of jalousie komt kijken.

Wat kunnen wij voor elkaar betekenen? Ik zelf heb twee passies, namelijk internet marketing en martial arts. Ik doen dan ook beide met veel plezier. Internet marketing projecten uit te rollen. Project Manager als zzp’r ben ik ook inzetbaar. Ik denk mee in acquisitie, bezoeken naar klanten, business plannen, creëren van websites, internet marketing strategieën, content management,  zoeken van sponsoren en noem maar op!
Mijn martial arts is natuurlijk al een leven lang bij mij. Ik heb daar ontelbare mooie momenten mee mogen maken. Van groepen van 40 leerlingen diverse keren per week op drie verschillende locaties, tot privélessen aan BN’rs en toppers uit het bedrijfsleven die daadwerkelijk hun bedrijf compleet veranderen door de inzichten die ik ze als personal fight trainer en coach geef. Dus nogmaals de vraag wat kunnen we voor elkaar betekenen? Wat mag en kan ik voor je doen? Dit kun je doen door wat tijd en energie vrij te maken om jouw expertise of je netwerk met mij te delen.

Een open en eerlijke communicatie is de basis om daadwerkelijk bergen te kunnen verzetten. Het hoeft natuurlijk allemaal niet gratis. Balans zoeken in een goede samenwerking is belangrijk en met de open en eerlijke communicatie als basis moet dit lukken. Reageer gerust op deze tekst die ik gewoon lekker vanachter mijn bureau met tien vingers tik.  Tik- en grammaticale fouten zullen er genoeg inzitten. Lees tussen de regels het juiste gevoel en de intentie. In de film the last samoerai zei die samoerai tegen zijn leerling terwijl ze onder een boom in de bloesem staan. “to know life in every breath”.

recente berichten

Vertragen!

vertraag Onthaasten voor innerlijke rust: Neem de tijd om te tertragen In onze moderne samenleving worden we voortdurend blootgesteld aan externe factoren die ons aansporen

Lees verder >>