Gratis workshop zelfverdediging – Ladies Only

Een workshop voor alle vrouwen ongeacht getraindheid, ervaring of leeftijd.
Wij verzorgen geheel vrijblijvend een twee uur durende workshop zelfverdediging voor op straat. Specifiek voor vrouwen. Zonder commercieel belang.
Met slechts één doel: Vrouwen kennis te laten maken met een combinatie van diverse effectieve zelfverdedigingsprincipes. Het uiteindelijke doel is om de vrouwen te motiveren om na de workshop zelf actief te blijven op zelfverdedigingsgebied. De workshop is een katalysator. Een motivatie om verder te gaan.Je hoort het steeds vaker. Zomaar. Omdat je toevallig op het verkeerde moment op de verkeerde plek bent. Er is weinig voor nodig om betrokken te raken bij geweld. Het kan iedereen overkomen. De kans is klein, maar wel aanwezig.

Waar en wanneer?

Wij staan 6 oktober 2019 van 14:00 tot 16:00 uur voor je klaar om je mooie inzichten te geven. Dorpshuis Ten Boer stelt geheel vrijblijvend hun ruimte ter beschikking. Trek aan wat je lekker vindt zitten. Van spijkerbroek tot joggingbroek. Inlopen vanaf 13:30 uur. Mocht je meer informatie willen hebben over ons.  Mocht je vragen hebben, stel ze mij persoonlijk via info@jkdc.nl of Facebook / Instagram.   We zien je graag die middag.

Dorpshuis Ten Boer
Sportlaan 2 – Ten Boer
Deuren gaan open: 13:30 uur
Aanvang workshop: 14:00 uur
Einde workshop: 16:00 uur

recente berichten

OSU

OSU! Het is aanstekelijk. Daar sta je dan in de martial arts school van je keuze. Je hebt eindelijk de moed bij elkaar gehaald om

Lees verder >>