KARDINGE 24 JUNI '23
GRATIS WORKSHOP!

Locatie: Kardingerplein 1 – Groningen
Datum: Zaterdag 24 juni 2023 – van 14:00 tot 16:00 uur. 

Gratis workshop zelfverdediging voor vrouwen

Op zaterdag 24 juni – van 14:00 tot 16:00 uur – zal er een gratis workshop zelfverdediging voor vrouwen plaatsvinden in Sportcentrum Kardinge. Tijdens deze workshop zullen diverse direct toepasbare technieken besproken worden om vrouwen te leren hoe ze zichzelf kunnen verdedigen.

Naast de fysieke vaardigheden, zoals blokken en stoten, zullen er ook andere belangrijke aspecten van zelfverdediging aan bod komen. De deelnemers zullen leren hoe ze hun grenzen kunnen aangeven, intuïtie kunnen gebruiken om potentieel gevaarlijke situaties te voorkomen of te vermijden. Daarnaast zullen ze leren hoe ze hun lichaam en geest kunnen voorbereiden op een mogelijke aanval en oude gewoontes kunnen afleren.

GRATIS!
De workshop is écht gratis voor vrouwen. Er zijn die middag geen mannen aanwezig muv één trainer.
De workshop wordt gegeven door Tamara Koopal, Karin de Weerd en Robin Vader.

Een ander belangrijk onderdeel van de workshop is het bespreken van gevoelige onderwerpen zoals huiselijk geweld, narcisme, aanranding, verkrachting, intimidatie op het werk en dergelijke. Door deze onderwerpen te bespreken en te leren hoe je jezelf kunt beschermen, worden vrouwen beter voorbereid op mogelijke situaties waarin ze zich bedreigd voelen.

De workshop zal ook ruimte bieden voor goede gesprekken binnen de groep. Door te praten over hun ervaringen en emoties kunnen de deelnemers elkaar steunen en inspireren. 

De locatie, Sportcentrum Kardinge, biedt deelnemers ook de mogelijkheid om de technieken en vaardigheden die ze hebben geleerd in een realistische omgeving te oefenen. Hierdoor kunnen ze zich beter voorbereiden op mogelijke situaties in de toekomst.

Het is belangrijk dat vrouwen zichzelf kunnen verdedigen en daarom is het organiseren van deze gratis workshop zelfverdediging voor vrouwen een uitstekend initiatief. Door vrouwen te leren hoe ze zichzelf kunnen beschermen en sterker kunnen maken, kunnen ze meer vertrouwen krijgen in zichzelf en hun omgeving. Het is daarom goed om te zien dat deze workshops worden georganiseerd en hopelijk blijven ze in de toekomst beschikbaar voor vrouwen die zichzelf willen leren verdedigen.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan deze gratis workshop zelfverdediging voor vrouwen, dan kun je je aanmelden via info@robinvader.nl of kom gewoon met een goede vriendin. Door deel te nemen aan deze workshop kun je niet alleen jezelf beschermen, maar ook anderen inspireren om hetzelfde te doen. Het kan het begin zijn van een positieve verandering in de maatschappij waarin vrouwen zich veiliger en sterker voelen.

Tijdens de workshop zijn er, op één trainer na, geen mannen aanwezig. Er worden ook geen video’s en/of foto’s gemaakt.  Foto’s op deze pagina zijn gemaakt tijdens onze workshops en met toestemming van de deelnemers.  Anoniem mee kunnen doen is voor ons het belangrijkste. 

Locatie: Kardingerplein 1 – Groningen
Datum: Zaterdag 24 juni 2023 – van 14:00 tot 16:00 uur. 

AANMELDEN is GRATIS

Stuur een bericht naar info@robinvader.nl  en laat ons weten dat je komt en met wie. Dit kan anoniem. Wij willen graag weten hoeveel vrouwen er die dag komen.  Kom jij ook? Neem gerust een vriendin mee!

Kardingerplein 1 | Groningen
Zaterdag 24 juni 2023
Van 14:00 tot 16:00 uur. 

We hebben 50 goodiebags weg te geven. 

En daarna?

Het doel tijdens de workshop is inzichten te geven over zelfverdediging voor vrouwen en de noodzaak de trainingen voort te zetten bij een vereniging. Benader gerust deze verenigingen. Ga eens bij diverse een gratis proefles aan en kijk wat het beste bij jou past. 
In willekeurige volgorde: 

We zijn nu bezig met het samenstellen van deze lijst met sportscholen / verenigingen. Er komen er vast nog een paar bij. 

evenement Sponsoren