Jubileum IFM te Haarlem

Intercepting Fighting Method (IFM) van Ben Tieleman heeft onlangs haar 15-jarig jubileum gevierd. Tijdens dit jubileum hebben George Sirag & James ter Beek van The Academy en Robin Vader van Jeet Kune Do Combat hun kennis en inzichten over Jeet Kune Do gedeeld met de leerlingen van IFM. De focus van de training lag vooral op de 5 ways of attack en de diverse onderliggende aspecten.

Jeet Kune Do is een vechtkunst die ontwikkeld is door de legendarische vechtkunstenaar Bruce Lee. Het is een unieke stijl die zich richt op snelheid, kracht, efficiëntie en flexibiliteit. De 5 ways of attack zijn een belangrijk onderdeel van deze stijl en omvatten de aanvalsmethoden in de vorm van directe aanval, indirecte aanval, vertragende aanval, schijnbewegingen en tegenaanvallen.

George, James en Robin deelden hun inzichten en ervaringen over deze 5 manieren van aanvallen en hoe ze kunnen worden gebruikt in verschillende situaties. Ze gaven ook waardevolle tips over hoe je je techniek en vaardigheden kunt verbeteren, zodat je deze strategieën effectief kunt gebruiken in gevechtssituaties.

De IFM-leerlingen waren zeer enthousiast voor de kans om te leren van deze drie gerenommeerde Jeet Kune Do-instructeurs. Het delen van kennis en ervaringen tussen verschillende martial arts is belangrijk voor de ontwikkeling en groei van individuele beoefenaars en de martial arts gemeenschap als geheel.

Al met al was het 15-jarig jubileum van IFM een groot succes, waarbij de leerlingen nieuwe inzichten en inspiratie opdeden om hun vechtkunstvaardigheden te verbeteren.

#jeetkunedo #jkdc #IFM #brucelee 

recente berichten

OSU

OSU! Het is aanstekelijk. Daar sta je dan in de martial arts school van je keuze. Je hebt eindelijk de moed bij elkaar gehaald om

Lees verder >>