2 april 2023 was top | gratis workshop

De gratis workshop zelfverdediging voor vrouwen op zondag 2 april was een waardevolle ervaring voor alle deelnemers.

De dames die waren gekomen hebben hard getraind om hun vaardigheden in blokken, stoten en andere technieken te verbeteren. Maar het ging niet alleen om fysieke vaardigheden, ook mentale weerbaarheid en het luisteren naar je intuïtie waren belangrijke onderdelen van de workshop.
Een belangrijk aspect van de workshop was het bespreken van moeilijke en gevoelige onderwerpen. De deelnemers hebben gesproken over huiselijk geweld, narcisme, aanranding, verkrachting, intimidatie op het werk en andere vormen van geweld en intimidatie. Door deze onderwerpen te bespreken en te leren hoe je jezelf kunt beschermen, kunnen vrouwen zichzelf beter voorbereiden op mogelijke situaties waarin ze zich bedreigd voelen.
Tijdens de workshop leerden de deelnemers niet alleen hoe ze zichzelf kunnen verdedigen, maar ook hoe ze hun lichaam en geest kunnen voorbereiden op een mogelijke aanval. Door te oefenen met blokken en stoten, maar ook door te leren hoe je je intuïtie kunt gebruiken om situaties te voorkomen of te vermijden, werden de deelnemers sterker en zelfverzekerder.

Naast de fysieke en mentale training was er ook ruimte voor goede gesprekken binnen de groep. Door te praten over hun ervaringen en emoties konden de deelnemers elkaar steunen en inspireren. Dit was vooral belangrijk bij het bespreken van de gevoelige onderwerpen die tijdens de workshop aan bod kwamen.

De workshop zelfverdediging voor vrouwen was niet alleen leerzaam, maar ook inspirerend. Door te leren hoe je jezelf kunt beschermen en sterker kunt maken, kunnen vrouwen meer vertrouwen krijgen in zichzelf en hun omgeving. Het is daarom goed om te zien dat dit soort workshops worden georganiseerd en hopelijk blijven ze in de toekomst beschikbaar voor vrouwen die zichzelf willen leren verdedigen.

Heb jij vragen naar aanleiding van deze post? Wil jij als vrouw één keer per maand met een klein groepje vrouwen oefenen? Wil je een van onze Gratis workshops bij wonen, welke om de 8 weken wordt gegeven? Stuur me gerust een bericht via LinkedIn, Whatsapp of check robinvader.nl – Filmpje zelf is van 10 jaar geleden 😉
Er wordt tijdens de workshop geen foto’s en/of video’s gemaakt. Het is mogelijk om anoniem de workshop te volgen.

#weerbaarheid #zelfverdedigingvoorvrouwen #groningen #huiselijkgeweld #partnergeweld #narcisme #zorgvoorjezelf #weerbaarheid

recente berichten

OSU

OSU! Het is aanstekelijk. Daar sta je dan in de martial arts school van je keuze. Je hebt eindelijk de moed bij elkaar gehaald om

Lees verder >>