“Senior Master of the Year 2018. And The Golden Award goes to Sifu Robin Vader”, wow dat zijn nog eens woorden waar je stil van wordt. Als je in het rijtje staat van Jon Bluming, Semmy Schilt, Ries van Toorn, Cees Dekker en vele international grootmeesters mag staan dan word je aardig nederig en zeer dankbaar.

Senior Master of the Year 2018

Tijdens de International Martial Arts Hall of Fame kreeg ik een prijs uitgereikt. Een golden award als Senior Master of the Year 2018. Een waardering en erkenning van een mooie organisatie voor mijn promotie en inzet van Jeet Kune Do. Uiteraard dank ik al mijn nationale en internationale mede martial artist. O.a. Martin Zingel en Marcel de Jong voor mijn nominatie in eerste instantie. De dag zelf waarbij overdag ‘World Seminar Day’ een onvergetelijk evenement al was. Meer dan 50 grootmeesters die op 9 velden in 5 blokken hun technieken en inzichten deelden in diverse workshops die je kon volgen. Geweldig. Ik ben blij dat ik daar een onderdeel van ben geweest en op een van de velden mijn workshop mocht geven. Een evenement met honderden martial arts leerlingen. Geweldig.