Phiten

Leuk om ‘oude sponsoren’ eens opnieuw te bedanken. Ik weet het nog goed, vrijdag 10 maart 2006 was het dan eindelijk zo ver, Phiten Nederland officieel sponsor van mij. Een mooie sponsor die bij mij past. 

Positief invloed door Phiten

PHITEN-producten hebben bewezen een zeer positieve invloed op met name het zenuwstelsel, de spieren en de bloedsomloop te hebben, waardoor het een bijdrage kan leveren aan jouw lichamelijk welzijn. Met wereldwijd miljoenen gebruikers die profiteren van het directe effect van Phiten, zijn de producten nu de afgelopen jaren (lees 2006) ook in Nederland verkrijgbaar. 

Diverse topsporters, vrienden en familieleden hebben veel profijt van Phiten. De reuma van mijn moeder is daar een zeer goed voorbeeld van. Tevens zijn er diverse leerlingen die Phiten hebben besteld en zijn daar zichtbaar van opgeknapt. Dick en Jeanette Rijneveld spannen de kroon. Na Phiten zelf te hebben geprobeerd en veel klachten te hebben weggenomen zijn ook zij in hun eigen vriendenkring Phiten gaan introduceren. Dit leidt tot wekelijkse bestellingen en allemaal goede reacties. De reacties zijn altijd hetzelfde “Hoe kan dat nou, het zit vast tussen mijn oren”…   niet is minder waar.

Hoe werkt Phiten?

In ieder menselijk lichaam bevindt zich een elektrische stroom die onder andere wordt gebruikt in het zenuwstelsel. Door stress en vele andere factoren, kan deze elektrische stroom belemmerd worden. Phiten helpt het lichaam zijn elektriciteit te stabiliseren om zo een bijdrage te leveren aan de werking van het zenuwstelsel en de bloedsomloop. Hierdoor worden blessures voorkomen, het atletische vermogen verhoogd en klachten behandeld.

Wat heeft Phiten mij te bieden?

Uitvoerig onderzoek en ervaring hebben ons geleerd dat Phiten op vele manieren kan bijdragen aan de wens en het welzijn van de gebruiker. Of het nu gaat om de behandeling van lage rugpijn of het verbeteren van het uithoudingsvermogen. Dit is te danken aan het unieke effect van de Phiten-producten: het stabiliseren van elektriciteit in ons lichaam.

Hoe zien de producten eruit?

Ieder product van Phiten bevat het metaal Titanium dat het unieke Phild proces heeft ondergaan. Dit proces zorgt ervoor dat het product uitwendig aangebracht kan worden en onmiddellijk effect heeft. Zodoende waren wij in staat kwalitatief hoogstaande tapes, armbanden, kettingen, T-shirts, lotion en nog veel meer te fabriceren. In de hoop onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, spannen wij ons nog steeds in om het assortiment uit te breiden.

Waarom is Phiten anders dan andere producten?

Phiten kenmerkt zich al vanaf haar bestaan door innovaties, waar onder andere het Phild proces een resultaat van is. Maar naast wetenschappelijk vooruitstrevend te zijn, heeft Phiten een jarenlange ervaring in het behandelen van klachten en het begeleiden van topsporters wereldwijd. Door de DIRECTE werking van de producten en het ruime assortiment, erkennen naast miljoenen gebruikers, nu ook de internationale medische wereld de positieve werking van de producten van Phiten. 

Kan Phiten mijn klachten wegnemen?

Phiten is geen medicijn, maar kan zeker het lichaam helpen zichzelf te genezen. Omdat het product werkt met de elektriciteit in het gehele lichaam is het zeer breed toepasbaar. In het verleden kregen wij positieve reacties van klanten over de toepassing van onze producten bij de behandeling van:

  • Hoofdpijn;
  • Stijfheid in nek, schouders, rug;
  • Problemen met de bloedsomloop (bv. Trombose);
  • Reuma;
  • Pijn in gewrichten;
  • Lage rugpijn;
  • Menstruatiepijn;
  • Kwalen in de maagstreek;
  • Problemen met betrekking tot spieren (zweepslag ed.);
  • en vele andere pijnen, ziekten en kwalen.

Heb ik profijt van Phiten in het dagelijkse leven?

In de moderne maatschappij verwaarlozen vele mensen hun lichaam door een gebrek aan beweging, slechte voedingsgewoonten en stress. Phiten kan u helpen uw lichaam in goede gezondheid te brengen, wat een enorm effect heeft op uw algemeen welzijn. Met Phiten hebt u een instrument in handen dat uitkomst kan bieden bij stijfheid in het dagelijkse leven, kan helpen bij het verliezen van overgewicht en moeheid tegen kan gaan. Met Phiten voelt u zich energieker!

Kan ik mijn flexibiliteit, kracht en uithoudingsvermogen vergroten met Phiten?

Een ontspannen spier rekt verder en met minder weerstand. Zoals eerder uitgelegd, kan Phiten onder andere helpen de spieren te ontspannen en zodoende de flexibiliteit zeer gemakkelijk vergroten. Omdat Phiten de bloedsomloop kan verbeteren en de spieren ontspant, is een toename van kracht sneller gerealiseerd met behulp van Phiten producten. Wij merken hierbij op dat Phiten niet te vergelijken is met dopinggerelateerde producten. Phiten geeft geen stoffen af die in het bloed (kunnen) worden opgenomen. Phiten werkt namelijk uitwendig.

Door een met behulp van Phiten verbeterde bloedsomloop, kan melkzuur, de stof die verzuring veroorzaakt, sneller worden afgebroken. Het moment van verzuring wordt op deze wijze uitgesteld en uw uithoudingsvermogen neemt toe.

Martial Artists

K-1 vechters; Peter Aerts, Henry Hooft en Ernesto Hoost gebruiken dit al jaren. Zij hebben dit in Japan leren kennen en integreren dit in hun dagelijkse trainingen. Top sporters over de hele wereld gebruiken Phiten producten ter bevordering van hun prestaties.  

recente berichten

OSU

OSU! Het is aanstekelijk. Daar sta je dan in de martial arts school van je keuze. Je hebt eindelijk de moed bij elkaar gehaald om

Lees verder >>