Be a freak

Wees er mee bezig. Lees. Onderzoek. “Be a freak” zei Anthony Robbins eens in een van zijn audiotapes. En hij heeft gelijk. Het is goed om veel met jouw sport en doelen bezig te zijn. Het is te vergelijken met het leren spelen van een instrument. Als je een keer in de week een gitaarles neemt en voor de rest niet speelt, dan zal je nooit de vrijheid hebben om lekker te spelen, eigen nummers te schrijven en top solo’s in een jam te spelen.

Ik zelf train twee keer in de week, soms drie keer. Ik hoef zeker geen bodybuilder te worden. Ik hoef geen professional coach te worden. Wel wil ik meer weten van mijn trainingen. Fitness. Calorieën. Spieren. Rust. Testosteron. Ervaringen van anderen. En noem maar op. Omdat ik er constant mee bezig ben verlies ik ook mijn doelen niet en maak ik kleinere nieuwe doelen indien nodig. Dus op internet wat informatie zoeken. Of de Men’s Health lezen en daar boeiende artikelen uit halen. Je zult verbaast zijn wat je allemaal kunt doen en welke tips er allemaal gegeven worden. Meditatie. Hoe herstel ik het beste na mijn training. Whey eiwitten voor of na de trainingen. Welke bluetooth koptelefoon is het beste om mee te trainen. Wat zijn squats valkuilen. En noem maar op. Dus ‘be a freak’.

  • struin het internet af
  • wallpapers op je telefoon of desktop met motivational quote
  • weten wat je eet
  • weten hoe je moet trainen
  • hoe te ontspannen

Oftewel vergaar veel kennis om jezelf beter te leren kennen en bij jou past. Als je niet weet wat er allemaal is, dan kun je dit ook niet toepassen. Dus onderzoek. Blijf enthousiast en train.

recente berichten

OSU

OSU! Het is aanstekelijk. Daar sta je dan in de martial arts school van je keuze. Je hebt eindelijk de moed bij elkaar gehaald om

Lees verder >>