BRUCE LEE FOUNDATION

Enkele jaren geleden onder de noemer Bruce Lee Educational Foundation (BLEF) is de naam aangepast in BRUCE LEE FOUNDATION. Dit omdat de foundation zich niet alleen richt op educatie, maar ook nu museum, exhibitions en positive vibes als doel heeft.

Bruce Lee Foundation:
We geven mensen toegang tot Bruce Lee’s praktijken en leringen om hun persoonlijke groeit te verbeteren en harmonie te verspreiden.

Wat begon als een basisbeweging om Bruce Lee’s filosofieën en toewijding aan zijn vak en zijn leven te eren, is uitgegroeid tot een bloeiende 501(c)(3) non-profit organisatie die mensen over de hele wereld motiveert om de beste versie van zichzelf te worden.

Door een aantal educatieve en sociale initiatieven moedigt de Bruce Lee Foundation mensen aan om te streven naar eerlijke zelfexpressie in overeenstemming met hun geest, lichaam en ziel en in harmonie met elkaar.

Sinds 2002 heeft de Bruce Lee Foundation online en fysieke tentoonstellingen gemaakt om mensen over Bruce Lee voor te lichten, financiële steun verleend aan studenten en gezinnen in de Verenigde Staten om naar de universiteit te gaan, krijgskunstlessen voor kansarme jongeren gegeven en ons zomerprogramma “Camp Bruce Lee” opgezet en geleid, zodat kinderen met de geest, het lichaam en de geest van Bruce Lee in contact kunnen komen.

KAMP BRUCE LEE
Onze visie voor Kamp Bruce Lee is om een programma op te zetten dat kinderen een plaats biedt om Bruce Lee te leren kennen en zijn boodschap over het opbouwen van zelfvertrouwen en onbegrensd potentieel te ontdekken.

OPENBARE TENTOONSTELLINGEN
De BLF helpt bij het uitbreiden van collecties en het opzetten van tentoonstellingen met musea en organisaties over de hele wereld in een poging om Bruce Lee, zijn leven en zijn werk met het publiek te delen. Ontdek waar u Bruce Lee kunt ontmoeten en laat u inspireren!

ÉÉN FAMILIE INITIATIEF
In een poging om goede buren te zijn en positieve veranderingen teweeg te brengen, steunt de BLF het hele jaar door verschillende liefdadigheidsinstellingen die zich op humanitaire kwesties op plaatselijk, nationaal en wereldwijd vlak concentreren.

Meer informatie: www.brucelee.com

recente berichten

Vertragen!

vertraag Onthaasten voor innerlijke rust: Neem de tijd om te tertragen In onze moderne samenleving worden we voortdurend blootgesteld aan externe factoren die ons aansporen

Lees verder >>