BRUCE LEE FUNKO POPS

Als je het plaatje ziet, dan weet je direct wat een Funko Pop is. Er zijn complete Funko Pop Stores waarbij vele Marvel, Disney, TV series, Celebs, Films en wat dan ook allemaal in een Funko Pop gemaakt zijn.

Funko is een Amerikaans bedrijf dat kunststof figuurtjes maakt. Daarnaast produceren ze onder andere sleutelhangers, spellen en pluche poppetjes. Funko is in 1998 opgericht en maakte toen ‘bobbleheads’. Later is het bedrijf uitgegroeid tot een producent van kunststof poppetjes en actiefiguurtjes, waarbij wordt gewerkt onder de licentie van bedrijven als Disney, Marvel, Lucasfilm, Warner Bros. en DC Comics. Het ontwerpen van de producten vindt plaats in Everett, terwijl de fabricage in landen als China en Vietnam gebeurt.

Bruce Lee modellen

Er is een aantal modellen. Vier modellen echter in een aantal variaties. Funko Pop 218 Bruce Lee met witte broek, Funko Pop 218 Bruce Lee met zwarte broek , Funko Pop 219 Bruce Lee met Nunchaku’s uit Game of Death en Funko Pop 592 Bruce Lee uit Game of Death flying kick. Ze zijn er in variaties zoals helemaal in het goud, of met extra bloedspatten. Waaataaaah.

recente berichten

Jubileum IFM te Haarlem

Intercepting Fighting Method (IFM) van Ben Tieleman heeft onlangs haar 15-jarig jubileum gevierd. Tijdens dit jubileum hebben George Sirag & James ter Beek van The

Lees verder >>

Heb jij de rust?

Heb jij de rust om te doen wat je moet doen?  Wij leren al onze deelnemers en leerlingen de term R.O.Z.E.Deze afkorting staat voor Rust,

Lees verder >>