BRUCELEE.NL

Voor Bruce Lee liefhebbers, door Bruce Lee liefhebbers.

Welkom op BruceLee.nl. Dé Nederlandstalige website over Bruce Lee.

Wij willen de Bruce Lee als filosoof, vader, acteur, martial arts instructeur en legende op een heldere en informatieve manier delen. Bruce Lee is sinds de jaren ’70 een inspiratiebron voor velen en blijft dat tot op de dag van vandaag.

Onze website is opgericht door mensen geïnspireerd door Bruce Lee en  door Jeet Kune Do instructeurs. Wij willen mensen motiveren en inspireren, als “Keepers of the flame”. Er zijn veel artikelen en boeken over Bruce Lee gepubliceerd, maar weinig in het Nederlands. Ons doel is om daar verandering in te brengen.

In oktober 2021 lanceerden we deze website. Het domein was jarenlang in handen van commerciële bedrijven of personen die er weinig mee deden. Het verkrijgen van het domein was een lange strijd, maar uiteindelijk slaagden we in oktober 2021. We zullen in de komende jaren inhoud aan deze site blijven toevoegen, om de waardevolle levenslessen van Bruce Lee zo volledig mogelijk te beschrijven in het Nederlands.

Mocht je een artikel willen schrijven over Bruce Lee, een (boek)verslag aan willen leveren, bepaalde wensen hebben voor deze website, of heb je een fout gevonden? Benader ons gerust via info@brucelee.nl
We wensen je veel plezier en mooie inzichten toe.

Walk on!
Robin Vader & Team BruceLeeNL

Onze supporters