Reguliere trainingen stoppen per 20 dec 2022

Vanavond geef ik voorlopig mijn laatste reguliere Jeet Kune Do training. Ik stop voorlopig met de reguliere lessen om mij meer te richten op workshops, semi-privé lessen en privélessen. Het is niet de eerste keer dat ik zo’n keuze maak.

Ik geef sinds 1990 les in Jeet Kune Do. In de eerste twee decennia was dat twee a drie keer in de week. Het laatste decennium geef ik een keer in de week les. Elke week op de dinsdagavond mooie reguliere Jeet Kune Do lessen verzorgen. Het geeft altijd veel energie, maar het geeft ook een verplichting om elke week er te staan. Daar waar mijn leerlingen met enige regelmaat middels een whatsappje afzeggen, daar sta ik elke, maar dan ook elke week op de mat. Ik kies er nu voor om flexibeler in te plannen en dus de privélessen en workshops voorrang te geven. Elke maand 1 workshop geven van twee uur waarin ik een aspect van Jeet Kune Do behandel. Privélessen en semi-privé lessen inplannen wanneer het mij uitkomt en niet verplicht elke dinsdagavond op de mat te staan. Ik kijk er naar uit om in januari dit op deze manier te doen. Uiteraard dank ik mijn leerlingen die de afgelopen jaren en jaren mijn inzichten hebben ontvangen en deze hebben toegepast op hun eigen leven.

Ik stop voorlopig, met de nadruk op voorlopig. Vanwege het feit dat Jeet Kune Do al sinds 1986 een onderdeel van mijn leven is, zal ik nooit stoppen met het delen van mijn inzichten hierover. Wellicht gaat het over een jaar of over twee jaar toch zo weer kriebelen dat ik weer reguliere lessen ga geven. Echter voor nu kan ik aangeven dat ik vanavond voorlopig de laatste reguliere dinsdagavond training geef. Via YiDo.nl kun je in de agenda bekijken wanneer ik JKD workshops geef en wanneer er gratis workshops voor vrouwen zijn.

Ishin Denshin, Robin

jeetkunedo #brucelee #laatstereguliereles #yido #jkdcnl #voorlopig

recente berichten

OSU

OSU! Het is aanstekelijk. Daar sta je dan in de martial arts school van je keuze. Je hebt eindelijk de moed bij elkaar gehaald om

Lees verder >>