LOKATIE & AGENDA

Waar?

Metaallaan 255 – Groningen
Deze locatie is er voor besloten privélessen, semi-privélessen, groepslessen & workshops.
(Parkeren kan op het terrein achter de hekken. Voormalig ISKG. Scholencomplex.)

Voor wie?

Robin Vader geeft intensieve martial arts training waarbij weerbaarheid voor op straat bovenaan staat. Wij geven les aan dames en heren vanaf 18 jaar. Er is een aantal uitzonderingen, echter bespreek die persoonlijk met Sifu Robin Vader.
Vanwege de trainingen en het fysiek trappen, stoten, vallen, neerhalen, rollen en dergelijk, merken we in het algemeen dat leerlingen wel fysiek gezond moeten zijn om deze lessen te volgen. Denk aan rollen en vallen. 

Kosten?

SJFJKD heeft een eigen ruimte. Geen kleedkamer, wel toiletten. Na een proefles volgt een mooie gesprek met de hoofdinstructeur Robin Vader om te bepalen in welke vorm de privélessen of semi-privé lessen daadwerkelijk gaan starten.
Afhankelijk van het besproken traject liggen de kosten tussen de €55,00 en €125,00 per persoon per training. Kosten van een workshop zijn afhankelijk van diverse factoren en ligt tussen €25,00 en €45,00 per persoon per workshop. 

Mocht je nog vragen hebben, laat het mij gerust weten.

Agenda 2023

Deze data hebben betrekking op de workshops (elke maand) en gratis workshops (elke kwartaal). Privélessen en Semi-Privélessen staan niet in deze agenda. 

  • Groot evenement – 24 juni 2023 in Kardinge. GRATIS workshop zelfverdediging voor vrouwen.
    Van 14:00 tot 15:30 uur. 
  • 4 juli 2023 – JFJKD workshop voor SJFJKDN members